Želite s svojim znanje, rešitvami, tehnologijami, storitvami ali celo proizvodi prodreti na tuje, tudi bolj oddaljene a zelo hitro razstoče trge. So ta znanje in tehnologije na področjih trajnostne gradnje, energetske učinkovitosti, pametnih stavb, mest, zelene gradnje, krožnega gospodarstva, npr. uporabe gradbenega odpada. Potem vas vabimo, da se udeležite EU poslovne misije na Filipine.

Evropska Unija v sklopu pospeševanja podjetniških aktivnosti na tujih trgih organizira različne misije, na katere vabi podjetja in tudi inovacijske grozde. Tudi v Slovenskem gradbenem grozdu prejemamo čedalje več vabil, internacionalizacija pa je tudi ena izmed naših ključnih usmeritev v prihodnje.

Zadnje vabilo, ki smo ga prejeli, je za udeležbo na dogodku »Emerging Europe Multi-Sector Business Mission to the Philippines«, ki bo konec meseca v Manili, na Filipinih. Dogodek organizira EU-PHILIPPINES BUSINESS NETWORK (EPBN).

Dogodek, ki je tridnevni, je namenjen navezovanju in nadgradnji poslovnih stikov s smeri mednarodnega razvojnega in poslovnega sodelovanja .

Filipini so ena izmed najhitreje rastočih gospodarstev v Aziji. BDP leta 2017 je bil 6,7%, enaka rast pa se po projekcijah Svetovne banke pričakuje tudi v letu 2018. Skupna blagovna menjava med EU in Filipini je leta 2017 dosegla približno 12 milijard USD. Država ima 105 milijonov prebivalcev, ki so v povprečju stari 23 let. Pričakuje se, da bo gradbeni sektor, ki prispeva 7% BDP države, hitro naraščal.

Kljub delnemu subvencioniranju individualne udeležbe (400 Evrov) za omejeno število podjetij iz EU, so stroški prijave, skupaj s potnimi in drugimi stroški še vedno precej visoki, predstavljajo pa tudi precejšen strošek dela izražen v času odsotnosti, saj skupaj s potjo predvidevamo za udeležbo na misiji najmanj 7 dni. Zato smo za misijo na Filipine pripravili ponudbo, da se vas tam prestavimo in zastopam ter v nadaljevanju pomagamo pri vzpostavitvi mednarodnega sodelovanja.

Ponudba za predstavitev vašega podjetja na »Emerging Europe Multi-Sector Business Mission to the Philippines« je predstavljena v nadaljevanju.
Podrobnosti so vso v angleščini, ker smo vabilo poslali tudi našim EU partnerjem in članom Evropske zveze za krožno gradbeništvo.

Cena promocije podjetja na »Emerging Europe Multi-Sector Business Mission to the Philippines«:
1.300 EUR + DDV. Podrobnosti so v pripetem vabilu in obrazcu za prijavo.

Vabilo in obrazec za prijavo (v angleščini)

Vladimir Gumilar,
ECCA koordinator, Direktor Slovenskega gradbenega grozda

Show Buttons
Hide Buttons