ECCA
ESCP
COSME
V okviru projekta Evropska zveza za krožno gradbeništvo (European Circular Construction Alliance – adopting Circular Economy for internationalization and global competitiveness of European SMEs in Building and Construction” -ECCA), ki ga koordinira Slovenski gradbeni grozd, sodelujeta pa še grozda iz Poljske in Španije ( Sustainable Building Cluster , sEaNERGIA) smo pripraviti raziskavo glede za razvoj in internacionalizacijo možnih tematik uporabe načel krožne ekonomije v gradbenem sektorju. Projekt podpira Evropska komisija v okviru COSME program in Evropska platforma grozdov European Cluster Collaboration platform.
Vabimo vas, da izpolnite spodnji vprašalnik, kar vam bo vzelo manj kot 15 minut vašega časa, odvisno od vašega interesa glede posredovanja tematik in sodelovanja v zvezi.

Vprašalnik je odprt do 15. septembra.

ECCA vprašalnik glede tematik krožnega gradbenitšva in izjava o interesu za sodelovanje za grozde, potencialne člane ECCA (v Sloveniji in EU)

VABILO in VPRAŠALNIK

 

ECCA vprašalnik glede tematik krožnega gradbeništva in izjava o interesu za druge organizacije (RR organizacije, javne organizacije, podjetja, strokovnjaki s področja krožne ekonomije, ki lahko postanejo pridružene članice ECCA.

VABILO in VPRAŠALNIK

Kot je iz vprašalnika razvidno, je izjava o interesu brez finančnih ali drugih obveznosti za člane ali pridružene člane.

Če imate glede vprašalnika ali sodelovanja v ECCA projektu kakršnokoli vprašanje, nas seveda lahko pokličete ali pošljete e-pošto. Vsi kontakti so na spletni strani projekta ECCA http://circularconstruction.eu. V spodnjem delu je več informacij o projektu in namenu vprašalnika (v angleščini).

Hvala za sodelovanje
Vladimir Gumilar, koordinator projekta ECCAShow Buttons
Hide Buttons