Čez malo več kot mesec dni se v Barceloni začne IOT Solutions World Congress. Slovenski gradbeni grozd je kot partner projekta Cyber secure light ambasador kongresa in soorganizator konference z naslovom “DIGITAL INDUSTRY: disruptive solutions to shape the future of SMEs”
Gre za največji dogodek v zvezi z internetom stvari (IoT) na svetu, ki je tematsko razdeljen v 9 tem:
Kongresa se je lani udeležilo 16250 obiskovalcev iz 120 držav, ki so si na 32000 m2 razstavnih površin lahko ogledali 341 razstavljalcev in poslušali 400 govorcev v okviru dogodkov na kongresu. Udeležba na dogodku je tako izjemna priložnost za mreženje, poslovno sodelovanje ter nova znanja in ideje.
Na konferenci, ki jo soorganiziramo, bo eden izmed govorcev tudi Milan Gabor, direktor podjetja Viris
Konferenco soorganiziramo v okviru tematskega področja “Buildings & Infrastructure”. To področje interneta stvari je za Slovenski gradbeni grozd še posebej zanimivo zaradi vse večje popularnosti tako imenovanih “Pametnih stavb”, ki so lahko predmet kibernetkih vdorov in napadov.
Podjetje Viris, član Slovenskega gradbenega grozda se ukvarja s kibernetsko varnostjo, tudi varnostjo pametnih stavb. 
V ponedeljek, 23. septembra,  smo imeli na GZS predstavitveni dogodek, ki se ga je udeležilo nekaj zainteresiranih podjetij. Možnosti za podjetja, ki se dogodka niso mogla udeležiti, jih pa udeležba na kongresu zanima, so še vedno odprte. Svojim članom (tudi novim), omogočamo 50% popust na kotizacijo za vse dogodke v sklopu kongresa, kar znaša 595 Evrov.
Pokličite nas.
Show Buttons
Hide Buttons