V Slovenskem gradbenem grozdu nadaljujemo z odpiranjem razvojnih in poslovnih priložnosti na tujih trgih. Bolgarija, trg z  več kot 7 milijoni prebivalcev, je lahko velika priložnost za naša podjetja in razvojne organizacije. V Slovenijo v okviru med-grozdnega sodelovanja prihajajo predstavniki Črnomorskega energetskega grozda. Črnomorski energetski grozd (Black Sea Energy Cluster, BSEC) je ustanovljen leta 2011. Vključuje gospodarske družbe, izobraževalne ustanove in regionalna neprofitna združenja na področju energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije. BSEC je ustvarjen z jasno vizijo za spodbujanje dobrih poslovnih odnosov v korist okolja, podnebja in zelenega gospodarstva v Bolgariji!
Člani grozda so organizacije, ki proizvajajo tehnologije na področjih uporabe obnovljive energije in energetske učinkovitosti ali delujejo kot dobavitelji na različnih proizvodnih in storitvenih ravneh. Člani nevladne organizacije BSEC podpirajo bolgarske črnomorske občine v svojih prizadevanjih za zagotovitev trajnostnega razvoja in učinkovitosti na tem območju. Skupina poleg lokalnih in regionalnih oblasti sodeluje tudi z Bolgarsko agencijo za trajnostno energijo, univerzami in raziskovalnimi institucijami v črnomorski regiji. Glavna vizija BSEC je podpora organizacijam za zmanjšanje porabe energije, na področju obnovljivih virov energije in učinkovito upravljanje energije v črnomorski regiji.

V okviru tega srečanja organiziramo, v sodelovanju z GZS, Zbornico za gradbeništvo in IGM, tudi B2B srečanje z zainteresiranimi podjetji v Sloveniji. Srečanje bo v petek, 30. marca. Vabljeni!  

Vladimir Gumilar, direktor SGG

VABILO
B2B srečanje z Črnogorskim energetskim grozdom, Bolgarija
Black Sea Energy Cluster, Bolgaria
SLOVENSKI GRADBENI GROZD-GIZ v sodelovanju z GZS, Zbornico za gradbeništvo v sklopu  obiska organizira B2B srečanje s Črnomorskim energetskim grozdom. Na srečanje vabimo podjetja, RR organizacija in organizacije na področje energetske učinkovitosti, obnovljivih virov energije, zelene in trajnostne gradnje. Program srečanja:

  • predstavitve udeležencev in interesov za sodelovanje,
  • bilateralna srečanja med podjetji

PODATKI O DOGODKU:

Datum : 30.3.2018, od 9.00 do 13.00
Lokacija: Gospodarska zbornica Slovenije,  Dimičeva 13, Ljubljana, Dvorana F
Prijave: vladimir.gumilar@sgg.si (sporočite podatke o udeležencu)
Informacije: Vladimir Gumilar ( 041 770482)
Kotizacija: 200 EUR + DDV
* udeležba na dogodku je za člane SGG brezplačna
Plačilo kotizacije: TRR SI56  051008011805765 (pripis B2B srečanje z BSEC)

VABILO – obiski podjetij
Obiski predstavnikov Črnomorskega energetskega grozda v podjetjih
Black Sea Energy Cluster, Bolgaria
V okviru opisanega sodelovanja načrtujemo tudi obiske predstavnikov Črnomorskega energetskega grozda v slovenskih podjetjih, kjer lahko slovenska podjetja podrobneje predstavijo svoje področje delovanja in možnosti za razvojno in poslovno sodelovanje. Glede na omejen obseg obisko (3 obiski), se bomo o možnostih za izvedbo individualno dogovorili.PODATKI O DOGODKU / možni termini za obiske:Datum : 28.3.2018 / 29.3.2018 / 30.3.2018
Termin: po 13.00 oziroma 14.00, odvisno od lokacije podjetja.
Lokacija: sedež podjetja ali druga primerna lokacija (po dogovoru)
Prijave oziroma izjave o interesu: vladimir.gumilar@sgg.si (sporočite podatke o lokaciji)
Informacije: Vladimir Gumilar ( 041 770482)
Kotizacija: 600 EUR + DDV
* člani SGG imamo 30% popust na kotizacijo
Plačilo kotizacije: TRR SI56  051008011805765 (pripis B2B individualna srečanja z BSEC)

 Povežite se z nami v omrežju LinkedIn

LinkedIn
Show Buttons
Hide Buttons